Inschrijfformulier

Hartelijk dank voor je interesse in de acht weekse Mindfulness training bij ZIJNmindfulness.

Hartelijk dank voor je interesse in de acht weekse Mindfulness training. Wil je meer informatie ontvangen over de training(en) of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier

Via het inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de Mindfulness training. Binnen 5 werkdagen ontvang je een officieel aanmeldingsformulier. Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestiging van aanmelding op je e-mailadres. Bijgevoegd bij het aanmeldingsformulier treft je de algemene voorwaarden. Lees deze goed door alvorens je de aanmelding voltooid. 

Na inschrijving volgt, wanneer je hebt aangegeven daar behoefte aan te hebben, een telefonisch of persoonlijk kennismakings gesprek. Tijdens dit gesprek is er ruimte om vragen en opmerkingen aan de trainster voor te leggen. Maar is er ook ruimte om bij twijfel (tussen een training in groepsverband of individueel of twijfel over de gehele training) met de trainster in gesprek te gaan. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Na het terugsturen van het aanmeldingsformulier (die per e-mail wordt toegestuurd) en betaling van het cursusgeld is de aanmelding definitief.