8 weekse groepstraining -of individuele training*

Mindful Werkboek

Mindful Mp3 portal met oefeningen

Terugkomdag

Prijs: €200

 

Gedurende acht weken zal er een bijeenkomst van 2 uur plaatsvinden, waarin belangrijke begrippen worden besproken en voornamelijk worden ervaren middels mindfulnessmeditatie. Mindfulness is een echte training: je leert door te doen en  ontwikkelt vaardigheid. Mindfulness is geen trucje en vergt inspanning en training. De volledige mindfulness training kost 200,- euro. Hiervoor ontvangt u naast 8 groepstrainingen van ongeveer 2 uur per week ook cursusmateriaal. Het cursusmateriaal bestaat uit een werkmap met informatie over mindfulness, thuisopdrachten en informatie over elke sessie. Tevens ontvangt u een mindfulnessportal met de begeleide meditaties. En zal er een terugkomdag plaatsvinden. 

De training is vooral gericht op het integreren van opmerkzaamheid en/of de aandachtsoefeningen in je dagelijks leven. Bewuster en met aandacht leven staan is de kern. Na de laatste sessie is het aan jou om met mindfulness verder te gaan. Veel deelnemers integreren meditatie en aandachtoefeningen in hun dagelijks leven. 

De training bestaat uit bijeenkomsten maar ook uit dagelijkse thuisbeoefening. Voor een optimaal resultaat is het noodzakelijk dat er elke dag thuis geoefend wordt, je inzet bepaalt het resultaat.  Bij een training bij ZIJNmindfulness geldt een minimumaantal van 3 personen en een maximumaantal van 5 personen. 

Heb je na het lezen van de website nog twijfels over het wel of niet deelnemen aan de training? aarzel niet en neem contact met mij op. 

 

*Individuele mindfulnesstraining

8 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur.

Inclusief werkboek en digitale portal.

Prijs: € 200 

De training kan ieder moment van start gaan. Neem contact op met de trainster om samen de trainingsreeks vast te stellen. 

 

 

Tijdens de training leer je:

  • Bewuster te leven
  • Minder piekeren en herbeleven
  • Minder aandacht aan gedachten besteden;
  • Waardoor je meer concentratie ontwikkeld, maar ook meer rust. 
  • Emoties (h)erkennen
  • Lichaamsbewustzijn (erg belangrijk bij stress en grenzen herkennen en voelen)
  • Bewust worden dat je een moment rust nodig hebt en inbouwen
  • Milder voor jezelf en anderen zijn (waaruit meer zelfvertrouwen komt)
  • Bewuster communiceren
  • en voornamelijk het NU te beleven en meer te genieten.

Inzicht ontvang je door te doen, doen maakt helder en laat het spreekwoordelijke kwartje doen vallen. Daarom ligt de focus in de training op het oefenen van opmerkzaamheid en aandachtig kijken naar jezelf.