Ervaringen

 

Mama Kuku Zoektocht naar het antwoord

Beste Chantal, ik heb het ‘Mama Kuku’ boekje gelezen. Wat een schattig, mooi geïllustreerd, maar vooral ook wijs boekje is het. Dankjewel!

Hartelijke groet Maurtis Groen

 

“Als ik groot ben, ga ik Mama Kuku opzoeken.” Recentie Mamaleestvoor 

” Het verhaal van Mama Kuku geeft de mooie filosofische boodschap mee. Iedereen is gelijkwaardig en kan op zijn eigen manier gelukkig zijn. Of je nou boer bent en voor gezond eten zorgt, of dat je leerkracht bent en iedereen de kans biedt om te leren, of zelfs als safarigids door mensen een mooie ervaring mee te geven. ”  

Recentie Mattysleukstekinderboek 

Wat een super leuk boek, zeg! Dit boek heeft leuke plaatjes en ziet er realistisch uit. Er komen leuke aspecten in voor, die ik graag zou willen bijleren aan mijn kinderen. We staan allemaal weleens op het punt dat we ons werk en leven niet leuk vinden en dat we onze passie verloren zijn. Dit boek geeft een inzicht dat dit mogelijk is, maar dat je werk belangrijk is, wat voor werk je ook doet. Maar als je dit maar met plezier en passie doet. Als pedagoog zou ik het ook aanraden voor in de kinderopvang en basisscholen. Er zijn maar erg weinig van dit soort boeken te vinden. Een mooie toevoeging aan mijn verzameling!
 

Hannah Miltenburg (Trotse moeder en Pedagoge)

Zo’n leuk boekje moet je gewoon hebben en dan ook nog eens een boom planten in Kenia! 
 

Diana.B.

Erg leuk boek!! Mooi thema. ieder kuiken/mens is mooi en goed zoals hij of zij is. Iedereen is uniek in wat hij of zij doet. Super leuk om op deze manier het thema voor te lezen aan de kinderen. En dan wordt er ook nog een boom geplant in Kenia. Geniale combi!
 

Patricia

Een mooie boodschap en prachtig geïllustreerd. Mijn dochtertje vondt het erg leuk en leerzaam omdat het niet gaat om wat je doet, maar hoe je het doet… Ben blij dat met de aanschaf een boom in Kenia wordt geplant. 
 

P.woldring

Ik vind het zo gaaf wat je met een groet schep inspiratie, een dosis lef, een snufje euro’s en een eetlepel creativiteit weet te bereiken. Tis echt een gaaf boekje ! De context en achtergrond maakt het alleen nog maar leuker.
 

P.Leijdekker

Mama kuku is een super leuk boekje. Onze kleine meid vind het een leuk verhaal met mooie plaatjes! Het blijft een goed verhaal om voor te lezen.
 

Chiara van Donk (trotse moeder en wijkverpleegkundige)

Een prachtig boek dat verteld dat iedereen uniek is op zijn manier. Iedereen heeft zijn kwaliteit wat hem/haar bijzonder maakt. Een prachtige levensles en vond het heerlijk om te lezen!
 

Anne Koops

Lieve Chantal, De zoektocht naar het antwoord viel vanmorgen in de brievenbus. Heb je boek met veel plezier gelezen! dankjewel!

Michael (trotse grootvader).

Een zeer interessant kinderboek ééntje die zowel kind als ouder aan het denken zet over het leven. Eén die het kind leert om vanuit zijn eigen krachten het leven te leven en waarbij je vooral naar je eigen gevoel luistert. Daarnaast is het boek erg mooi geïllustreerd door de schrijfster zelf. Een foto en teken combi die je niet vaak ziet erg creatief en sprekend.

Vandana Bindraban (Pedagoog, docent MBO)

Een heel andere manier van kijken naar de wereld en naar jezelf. Kinderen kunnen dit nog op vrij jonge leeftijd. Laten we het koesteren. De tekeningen en de inhoud zijn echt pakkend.

Yvonne V. (docent)

Chantal hartelijk bedankt voor de mooie boekjes. Ik heb er een gelezen en de kinderen uitgelegd, dat zij dus zelf moeten zoeken naar het antwoord. Ik vind het boekje heel leerzaam en heb er een op school in groep 3 gegeven. Wat een mooie tekeningen zijn het. Ik zelf heb er ook van genoten. Veel liefs en succes met vervolg verhalen. Ik ben jou grote fan. Liefs

Lies van D. (trotse grootmoeder)

Zojuist het leuke pakketje open gemaakt! Ik zag eerst superleuke kaarten. En toen bekeek en las ik je boekje! wat ontzettend leuk toch! zulke intense kleuren, zo schattig en speels! zo leuk effect met de foto’s!. Het verhaal vind ik ook heel mooi en zo leuk beeldend! Wat doe je het toch leuk!

Linda Hessing (de Dansende Vlinder.nl)

Lieve Chantal, Wat een verrassing! Dankjewel voor het leuke verzorgde pakje! En dan de inhoud: echt super! Wat ziet het boekje er mooi en professioneel uit, een mooie inhoud vol wijsheid! en super schattige tekeningetjes! Ik vind het heel leuk om een boekje van jou te hebben, ik vind je een groot kunstenares!

Winifred

Woei wat gaaf! vandaag jouw boekje en kaarten mogen ontvangen en wat een feest om het boekje te mogen lezen!

M. Groenendaal